FC Utrecht mogelijk op zoek naar nieuwe back na enorme domper

FC Utrecht mogelijk op zoek naar nieuwe back na enorme domper

Gepubliceerd: donderdag 24 juli 2014 om 13:05do 24-07-2014 om 13:05

Michael Zullo begon na zijn terugkeer uit Australië met goede moed aan de voorbereiding bij FC Utrecht. De linksback, die vorig seizoen verhuurd werd aan Adelaide United, kreeg echter een enorme tegenvaller te verwerken. Zullo scheurde zijn kruisband, meldt Voetbal International.

Clubwatcher Freek Janssen weet dat Zullo zes tot negen maanden uit de roulatie is. "Dat wordt dus 2015 voordat hij weer in actie kan komen. Triest, want deze Australische linksback had waarschijnlijk basisspeler kunnen worden", zegt hij, doelend op het vertrek van Dave Bulthuis naar 1. FC Nürnberg. "Je moet niet uitsluiten dat Utrecht nu toch op zoek gaat naar een linksback."

"Ik voelde meteen dat er iets mis was", reageert Zullo op de website van Sport-Promotion. "Maar je hoopt natuurlijk altijd dat uit de scan blijkt dat het meevalt. Hoe lang ik eruit zal zijn? Hopelijk niet meer dan een halfjaar." Zullo liep de kwetsuur op tijdens een duel op de training.

Vorig seizoen werd FC Utrecht al geteisterd door blessures en daar komt voorlopig geen einde aan. Ook Edouard Duplan is nog maanden afwezig, omdat hij opnieuw geopereerd is aan zijn knieschijf. "Dat duurt ook zeker nog een maand of vier voordat ze hem weer kunnen opstellen", aldus Janssen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws