Kritische Ajacied goudeerlijk: Ik vond mezelf de laatste tijd niet goed
Verdediger eist verbetering van zichzelf

Kritische Ajacied goudeerlijk: "Ik vond mezelf de laatste tijd niet goed"

26-09-2014 22:23
2

Joël Veltman is de eerste om toe te geven dat hij de laatste wedstrijden niet heeft laten zien wat hij in huis heeft. De verdediger van Ajax wil er dan ook alles aan doen om zich de komende periode weer te laten zien in het shirt van de regerend landskampioen.

"Ik vond mezelf de laatste tijd niet goed", vertelt een zelfkritische Veltman aan Ajax TV. "De vorige twee wedstrijden gaat het weer beter. Ik wil minimaal een zeven halen en niet door de ondergrens zakken. Tegen PEC Zwolle (Johan Cruijff Schaal, red.) haalde ik een vijf. Dat moet eruit."

Veltman vindt niet dat zijn zwakke spel te maken heeft met zijn deelname aan het WK. "Ik heb drie weken vakantie gehad en een paar wedstrijden bij Jong Ajax gespeeld, dus daar heeft het niet aan gelegen", zei de mandekker, die veel heeft aan trainer Frank de Boer. "Hij kent die situaties waarin ik tijdens wedstrijden kom. Die heeft hij zelf ook een miljoen keer meegemaakt. Die ervaringen wil hij overbrengen op mij. Zijn aanwezigheid is alleen maar goed voor mij."