Slachtoffer van vuistslag Kali: Ik moest huilen toen ik dat hoorde

Slachtoffer van vuistslag Kali: "Ik moest huilen toen ik dat hoorde"

Gepubliceerd: vrijdag 30 januari 2015 om 20:39vr 30-01-2015 om 20:39

Anouar Kali en Kristoffer Peterson kregen het tijdens een training van FC Utrecht aan de stok. Eerstgenoemde deelde een vuistslag uit aan de Zweed, die niet zozeer kapot is van het akkefietje zelf, maar juist van de kwetsuur die hij daardoor opliep.

De klap van Kali was zo hard dat Peterson zijn kaak brak. Kali geeft tekst en uitleg tegenover RTV Utrecht: "Kristoffer en ik gingen heel scherp voor de bal eigenlijk. Heel scherp het duel in. Van die scherpte kwam duw- en trekwerk en daarbij raakte ik zijn gezicht."

De consequenties waren daar. Niet alleen voor Kali, die een straf van Utrecht kreeg, maar ook voor Peterson. De aanvaller is er kapot van. "De dokter zei dat ik zes tot zeven weken niet kan voetballen. Ik moest huilen toen ik dat hoorde."

"Het enige waar ik op dat moment aan kon denken is dat ik in die tijd niet kan voetballen. En ik wil graag voetballen. Dat is het enige waar ik verdrietig over ben", vervolgt Peterson. "Ik heb alles wat er is gebeurd al verwerkt. Dit soort dingen gebeuren."

 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws