AZ weet binnen 48 uur of gewilde mjddenvelder seizoen afmaakt in Alkmaar

AZ weet binnen 48 uur of gewilde mjddenvelder seizoen afmaakt in Alkmaar

30-03-2015 00:05
1

In de komende 48 uur wordt bekend of AZ afscheid moet nemen van Viktor Elm. De middenvelder staat in de concrete belangstelling van Kalmar FF, dat nog twee dagen heeft.

Dinsdagnacht sluit de transfermarkt in Zweden en voor die tijd hoopt Kalmar de komst van Elm af te ronden. Er zitten echter nog wat haken en ogen aan de unieke transfer, die al geruime tijd op handen is. "De gesprekken verlopen goed, maar we wisten dat dit een zaak van de lange adem zou worden", aldus technisch directeur Thomas Borstam van Kalmar tegen Kvällsposten.

De Zweden hopen Elm snel te verwelkomen, maar houden ook rekening met vertraging. In dat geval maakt de middenvelder van AZ in de zomer alsnog de overstap. Borstam: "We zien het wel. We werken er in ieder geval keihard aan."

Het AZ-contract van Elm loopt nog een jaar door. De Alkmaarders zijn bereid mee te werken aan een vertrek, maar willen wel een financiële compensatie zien. Elm speelt sinds de zomer van 2012 voor AZ, dat hem overnam van sc Heerenveen. Zijn volgende club Kalmar is de huidige nummer twaalf van Zweden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie