Transfervrij: deze spelers zijn komende zomer op te pikken bij Willem II

Transfervrij: deze spelers zijn komende zomer op te pikken bij Willem II

Gepubliceerd: maandag 18 mei 2015 om 13:00ma 18-05-2015 om 13:00

Het einde van het seizoen nadert en alle clubs in de Eredivisie hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die na dit seizoen transfervrij zijn. Deze keer alle Willem II-spelers die uit hun contract lopen.

Frank van der Struijk
Het is nog niet bekend of Van der Struijk langer bij Willem II blijft. De Tilburgers zijn tevreden over Van der Struijk en wensen zijn contract graag te verlengen.

Ben Sahar
Willem II wenst het aflopende contract van Sahar graag met een jaar te verlengen. De Tilburgers zullen echter diep in de buidel moeten tasten om dit te realiseren.

 

Ali Messaoud
Uitblinker Messaoud lijkt bezig te zijn aan zijn laatste weken bij Willem II. De aanvallende middenvelder hoopt op een mooi nieuw avontuur en geniet belangstelling van clubs uit Engeland, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Willem II beschikt niet over de middelen om het contract van Messaoud te verlengen.

Robbie Haemhouts
Haemhouts verkeert in een luxepositie als het gaat om zijn contract. De middenvelder, die dit seizoen uitstekend presteert, heeft namelijk een tweezijdige optie in zijn contract staan. Hierdoor mag Haemhouts zelf bepalen of hij nog een seizoen bij Willem II speelt. De club heeft wel geëist dat Haemhouts aan het einde van deze maand zijn beslissing kenbaar maakt.

Kevin Brands
Brands komt dit seizoen op huurbasis uit voor Volendam waar hij zich geweldig heeft ontwikkeld. In 33 wedstrijden in de Jupiler League kwam de middenvelder tot 22 doelpunten. Het is nog niet bekend of Brands, die ook wordt gelinkt aan Engelse clubs, zijn contract verlengt.

 

Maxim Deckers
Deckers bereikte geen overeenstemming met RKC Waalwijk, de club die hem dit seizoen op huurbasis overnam. Waar de toekomst van Deckers (links op de foto) ligt, is nog niet bekend.

Charlton Vicento
Vicento kwam dit seizoen tot elf wedstrijden in de Eredivisie waarin hij één keer scoorde. De oud-speler van ADO Den Haag kreeg eerder te horen dat de optie in zijn contract niet gelicht wordt. Het is vrijwel zeker dat Vicento op zoek kan naar een nieuwe club.

David Meul
Het contract van doelman Meul is formeel opgezegd. Meul keepte dit seizoen slechts drie wedstrijden in de Eredivisie en vijf wedstrijden namens de beloften.

Simon van Zeelst
Van Zeelst kwam dit seizoen, naast Maxim Deckers, op huurbasis uit voor RKC. Willem II heeft bekendgemaakt de optie tot contractverlenging niet te lichten voor de 21-jarige middenvelder.

Renan Zanelli
Zanelli werd na een mislukte verhuurperiode aan FC Oss teruggehaald naar Tilburg. Het contract van Zanelli, die sinds zijn terugkeer bij Willem II slechts wedstrijden speelde in het beloftenteam, is formeel opgezegd.

Jong Willem II

Stijn Derkx
Het is niet bekend of het contract van Derkx wordt verlengd. De twintigjarige spits speelde dit seizoen vijftien wedstrijden voor de beloften en scoorde vijf keer.

Paul Brok
Brok kwam dit seizoen tot acht wedstrijden voor de beloften. De spits, waarvan niet bekend is of zijn contract wordt verlengd, scoorde drie keer. 

Aflopend huurcontract

Naast alle spelers die transfervrij op te pikken zijn, zijn er ook spelers die beschikken over een aflopend huurcontract en terugkeren naar hun club. Onderstaand de namen die hieronder vallen.

Samuel Armenteros
Armenteros was dit seizoen een van de smaakmakers bij Willem II. De Zweed keert mogelijk na dit seizoen terug naar zijn broodheer Anderlecht, waar hij een contract heeft tot medio 2016. Willem II beschikt momenteel niet over de financiële middelen om een definitieve transfer van de grond te krijgen.

 

Jerson Cabral
Cabral keert aan het einde van het seizoen vrijwel zeker terug naar FC Twente. De buitenspeler scoorde in zeventien competitiewedstrijden twee keer.

Konstantinos Lamprou
Willem II hoopt nog altijd doelman Lamprou langer vast te leggen. De Griek, dit seizoen gehuurd van Feyenoord, mag transfervrij vertrekken uit Rotterdam, waardoor een langer verblijf lonkt.

Jonas Heymans
Het is niet bekend of Heymans langer bij Willem II blijft. De jongeling werd dit seizoen gehuurd van AZ. 

Benieuwd naar andere transfervrije spelers? Bekijk hieronder welke spelers bij welke clubs mogen vertrekken:

PSV
Ajax
Feyenoord
AZ
Vitesse
PEC Zwolle
SC Heerenveen
FC Groningen

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws