'PSV dreigt vaste waarde te verliezen en heeft nieuwe verdediger op het oog'

'PSV dreigt vaste waarde te verliezen en heeft nieuwe verdediger op het oog'

Gepubliceerd: woensdag 27 mei 2015 om 08:14wo 27-05-2015 om 08:14

Karim Rekik vertrekt mogelijk bij PSV. De verdediger kwam dit seizoen op huurbasis uit voor de landskampioen, maar is na dit seizoen gewoon weer eigendom van zijn broodheer Manchester City.

De kans bestaat dat Rekik niet voor PSV kiest. De Eindhovenaren willen hem huren of kopen, terwijl City graag wilde verlengen met Rekik. Inmiddels is er belangstelling van meerdere clubs en heeft Rekik PSV volgens het Eindhovens Dagblad nog niet laten weten welke keuze hij gaat maken.

PSV denkt dat het meer kans heeft op het binnenhalen van Nicolas Isimat-Mirin. De centrale verdediger was dit seizoen op huurbasis in Eindhoven en heeft nog een contract bij AS Monaco. In een eerder stadium deed het verhaal de ronde dat PSV ongeveer twee miljoen euro voor hem wil neertellen.

Daarnaast verscheen de naam van een oude bekende in de krant. Als Rekik besluit niet voor PSV te kiezen, komt de Mexicaan Diego Reyes in beeld. Hij wordt al geruime tijd gevolgd door PSV. Verder hebben Jeroen Zoet, Jeffrey Bruma en Jetro Willems nog niet gereageerd op contractvoorstellen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws