'Transfer van Falcao naar Atlético Madrid om pijnlijke reden afgeblazen'

'Transfer van Falcao naar Atlético Madrid om pijnlijke reden afgeblazen'

03-02-2016 18:00
3

Radamel Falcao zag maandag op het laatste moment een transfer naar Atlético Madrid afketsen. De 29-jarige Colombiaan hoopte op een rentree in de Spaanse hoofdstad, maar hij kwam niet door de medische keuring. Dat meldt The Telegraph.

Falcao nam op de slotdag van de transfermarkt het heft in eigen handen om zo een einde te maken aan zijn uitzichtloze situatie bij Chelsea. De spits stapte samen met zaakwaarnemer Jorge Mendes op het vliegtuig naar Madrid. Zijn missie liep dus uiteindelijk stuk op de medische keuring. Het is een nieuwe tegenslag voor Falcao, die in 2012 de Europa League won met Atlético.

Falcao maakte anderhalf jaar geleden op de valreep de overstap van Monaco naar Manchester United, viel zwaar tegen op Old Trafford en werd vervolgens verhuurd aan Chelsea. Ook bij The Blues hoeft hij echter nergens op te rekenen. Dit seizoen speelde El Tigre pas 214 minuten in de Premier League. Hij scoorde daarin één keer.

Overigens lijkt er nog een uitweg te zijn voor Falcao. Een lucratieve transfer naar China behoort nog tot de mogelijkheden.