'PSV-hoofdscout zal in Brussel ook Lukaku zijn opgevallen'

'PSV-hoofdscout zal in Brussel ook Lukaku zijn opgevallen'

06-06-2016 10:16
15

PSV-hoofdscout John de Jong was afgelopen zondag aanwezig in Brussel om de oefenwedstrijd tussen België en Noorwegen te bekijken. Volgens De Telegraaf zal de oud-voetballer onder de indruk zijn geweest van Jordan Lukaku.

Het broertje van Romelu zal hoogstwaarschijnlijk als eerste keus op de linksbackpositie met de Rode Duivels naar Frankrijk gaan. De Telegraaf denkt dat Jordan een goede vervanger van Jetro Willems zou zijn, mocht Willems deze zomer besluiten om een buitenlands avontuur aan te gaan. Volgens de krant zal hoofdscout De Jong ook hebben gezien dat er veel aanvallende dreiging van de verdediger uitgaat.

Lukaku speelt op dit moment voor KV Oostende en wordt gevolgd door Anderlecht en Watford. "Het is een heel grote stap van Oostende naar het EK. Aan het begin van het seizoen was het mijn doel om erbij te zijn voor het EK. Nu maak ik misschien kans op een basisplaats", zegt Lukaku in de ochtendkrant. "Dat is een bonus. Ik zou niet per se ontgoocheld zijn als ik tegen Italië geen basisspeler ben. Ik was niet gekomen met het idee, dat ik basisspeler zou zijn. Het zal ervan afhangen hoe het met Thomas (Vermaelen, red.) zal verlopen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s