West Ham-eigenaar vreest transfer: 'Als die clubs een bod uitbrengen...'

West Ham-eigenaar vreest transfer: 'Als die clubs een bod uitbrengen...'

03-07-2016 15:40
2

Dimitri Payet weet de aandacht op zich gericht door zijn prestaties op het EK. Hoewel West Ham United zich met hand en tand verzet tegen een vertrek van de aanvaller, vrezen de Londenaren voor de belangstelling van FC Barcelona en Real Madrid.

"We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat Dimitri komend seizoen een shirt met de kleuren claret en blauw draagt", vertelt mede-eigenaar David Gold van West Ham aan The Sun. "We willen onze selectie verbeteren en Dimitri is een belangrijk onderdeel van onze plannen. Maar we moeten ook realistisch zijn. Als Barcelona en Real een bod uitbrengen en hij wil daarnaartoe, wordt het moeilijk om hem te houden."

"Met een geweldige speler als Dimitri kun je niet verwachten dat aanbiedingen uitblijven, in het bijzonder door zijn prestaties op het EK", vervolgt Gold. Payet maakte al twee fraaie goals voor Les Bleus, die zondagavond IJsland treffen in de kwartfinale. "Maar de telefoon rinkelt nog niet, hoewel we weten dat dit kan gebeuren zodra het toernooi voorbij is."

Gold benadrukt evenwel dat West Ham niet zomaar meewerkt aan een transfer. Payet ligt nog tot medio 2021 vast. "We hoeven hem niet te verkopen. Het is geen zaak van: 'we hebben hem voor tien miljoen pond gehaald en nu kunnen we een mooie winst op hem maken'."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie