'Bizar: Van Rhijn kan drie dagen na debuut alweer vertrekken bij Club'

'Bizar: Van Rhijn kan drie dagen na debuut alweer vertrekken bij Club'

31-08-2016 15:32
11

Ricardo van Rhijn is pas net speler van Club Brugge, maar wordt nu alweer in verband gebracht met een vertrek bij de Belgische club, De deze zomer bij Ajax vertrokken rechtsachter zou volgens een bizar gerucht mogelijk naar Internazionale kunnen verhuizen. 

Van Rhijn maakte pas afgelopen zondag zijn debuut voor Club Brugge. Volgens Tuttosport wil Internazionale de rechtsachter echter direct weer bij de club wegkopen. Frank de Boer staat sinds deze zomer aan het roer bij de Italiaanse topclub. Bij zijn Ajax werkte hij vijf jaar samen met de verdediger. Overigens was Van Rhijn geen basisspeler bij De Boer, wat het gerucht direct alweer ongeloofwaardiger maakt.

Internazionale heeft in ieder geval dringend een nieuwe rechtsachter nodig nadat het naast Stephan Lichsteiner (Juventus) zou hebben gegrepen. Van Rhijn zou één van de andere opties zijn. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat Club Brugge hem nu al laat vertrekken. Van Rhijn is bij Club Brugge de vervanger van de naar Paris Saint-Germain vertrokken Thomas Meunier. Het enige alternatief voor Club is Dion Cools, maar die is nog te onervaren. 

Het is overigens wel mogelijk om twee transfers in één transferperiode te maken. Jelle Vossen deed dat vorig jaar nog. Hij vertrok van RC Genk naar Burnley, om een paar weken later door Club Brugge gekocht te worden.