'Allereerst wens ik Milik enorm veel sterkte en kracht toe, hij is uitzonderlijk'

'Allereerst wens ik Milik enorm veel sterkte en kracht toe, hij is uitzonderlijk'

11-10-2016 17:02
5

AS Roma gaat komend weekend op bezoek bij SSC Napoli, de club van Arek Milik. Roma-trainer Luciano Spalletti is van mening dat de zware knieblessure van Arek Milik niet betekent dat de tegenstander zwakker wordt.

"Allereerst wens ik Milik enorm veel sterkte en kracht toe", opent Spalletti in gesprek met Sky Sports Italy. "Milik is een uitzonderlijke spits, maar het feit dat hij niet tegen ons speelt zaterdag betekent niet dat de wedstrijd tegen Napoli opeens makkelijker wordt voor ons. Het ontbreken van Milik heeft geen voordelen voor ons, want ik denk dat de selectie van Napoli sterk genoeg is om zijn verlies op te vangen."

"Napoli heeft de afgelopen seizoenen uitstekende spitsen in de selectie gehad met onder andere Gonzalo Higuain, Edison Cavani en Ezequiel Lavezzi", aldus Spalletti. Het duel tussen Napoli en Roma is een rechtstreeks duel tussen de nummer twee en drie van de Serie A. Napoli heeft na zeven wedstrijden veertien punten, terwijl de Romeinen na zeven wedstrijden op puntentotaal van dertien staan.