Update: Willem II reageert op belangstelling van Turkse koploper voor Kali

Update: Willem II reageert op belangstelling van Turkse koploper voor Kali

23-12-2016 13:29
4

De supporters van Willem II zien Anouar Kali mogelijk niet terug bij de start van de tweede seizoenshelft. De 25-jarige middenvelder staat in de belangstelling van Istanbul Basaksehir.

Dat meldt Voetbal International. Het gaat om 'nadrukkelijke belangstelling', wat erop wijst dat Basaksehir serieus is. Een delegatie van de huidige koploper van de Turkse Süper Lig zat de afgelopen weken op de tribune om Kali aan het werk te zien bij Willem II.

Dat is Basaksehir zo goed bevallen, dat Kali in januari mogelijk wordt aangetrokken. De Turkse club moet dan wel met een transfersom over de brug komen. Kali, die eerder speelde voor FC Utrecht, Roda JC en Al-Arabi, heeft in Tilburg een contract tot medio 2018.

Het geïnteresseerde Istanbul Basaksehir is intussen bezig aan een uitstekend seizoen in Turkije. De club staat verrassend bovenaan, met drie punten voorsprong op nummer twee Besiktas. Het hele seizoen werd nog niet verloren.

Update 13.29: Willem II weet niets van de vermeende belangstelling uit Turkije voor Anouar Kali. "Niemand heeft zich bij ons gemeld", laat directeur Berry van Gool desgevraagd weten aan het Brabants Dagblad.