'Van Bronckhorst wijzigt toch en kiest in tweede seizoenshelft voor Vermeer'

'Van Bronckhorst wijzigt toch en kiest in tweede seizoenshelft voor Vermeer'

09-01-2017 07:15
31

Volgens het Algemeen Dagblad lijkt het 'een feit' dat Kenneth Vermeer in de tweede seizoenshelft weer plaatsneemt onder de Feyenoord-lat. De ochtendkrant schrijft dat Brad Jones naar alle waarschijnlijkheid weer plaats moet gaan nemen op de reservebank.

Dat zou hoogst opvallend zijn. Jones deed de eerste seizoenhelft namelijk dienst als vervanger van Vermeer en presteerde naar behoren. Mede door de inbreng van de Australische sluitpost is Feyenoord bovenaan de ranglijst te vinden. Trainer Giovanni van Bronckhorst gaf onlangs aan dat hij niets aan zijn elftal wilde wijzigen, omdat er anders de hiërarchie zou veranderen. Volgens het AD staat hij naar alle waarschijnlijkheid toch voor een wijziging en kiest hij voor Vermeer in plaats van voor Jones. Vermeer keept waarschijnlijk nog niet tegen Roda JC.

Wedden

Meer odds

Vermeer raakte in juli vorig jaar zwaar geblesseerd aan zijn achillespees. Vlak voor de start van de competitie besloot Feyenoord om Jones te halen. De club kon namelijk ook geen beroep doen op tweede doelman Warner Hahn, die in januari afgelopen jaar geblesseerd raakte. Voor hem werd Pär Hansson aangetrokken.