Feyenoorder blokkeert 'Engelse interesse': 'Even een paar maanden wachten'

Feyenoorder blokkeert 'Engelse interesse': 'Even een paar maanden wachten'

15-01-2017 16:35
2

Rick Karsdorp denkt nog niet aan een transfer naar het buitenland. De naam van de Feyenoord-verdediger wordt veelvuldig gelinkt aan Engelse clubs, maar die moeten nog even wachten. 

"Of ik iets gehoord heb? Nee", zegt Karsdorp tegen Voetbal Inside. "Ik heb deze vraag zo vaak gehoord deze week. Daarom moet ik lachen. Ik heb de afspraak met m'n zaakwaarnemer gemaakt dat als er iets concreets komt, hij het me zou melden. Ik heb tot nu toe nog niets te horen gekregen." Geïnteresseerde clubs moeten dus even een paar maanden wachten? "Dat zou ik waarschijnlijk wel zeggen, ja." En op de vraag of Feyenoord kampioen wordt? "Dat zien we wel over een paar maanden. Ik denk van wel, ja."

Feyenoord won zondagmiddag op bezoek bij Roda JC met 0-2. De zege kwam pas laat tot stand. "Vorig jaar hebben we het hier ook lastig gehad. Ook in de beker. Vandaag win je verdiend", zegt Karsdorp. "In de tweede helft moet je er nog meer maken. We gaven een halve kans weg voor de rust. Verder geef je niets weg en daarna creëer je volop kansen."