Zeefuik krijgt nieuwe kans in Nederland: 'Ik kan hem raken, de lach is terug'

Zeefuik krijgt nieuwe kans in Nederland: 'Ik kan hem raken, de lach is terug'

19-01-2017 14:34
8

Genero Zeefuik blaast zijn carrière mogelijk nieuw leven in bij FC Emmen. Bij de Jupiler League-club houdt de clubloze spits sinds deze week zijn conditie op peil.

Zeefuik hoopt in Emmen het plezier in voetballen terug te vinden. Het wachten is op een nieuwe club. "Ik denk dat Genero gebaat is bij een club waar het gevoel voor hem goed is. Dat heeft hij gemist bij zijn laatste club in Turkije, waar hij niet in een vast ritme speelde. En dat is hij wel nodig. Dat kan een club in de Jupiler League hem bieden, maar misschien ook wel een club op het hoogste niveau", aldus trainer Dick Lukkien tegen RTV Drenthe.

Wedden

Meer odds

Lukkien kent Zeefuik nog van hun gezamenlijke tijd bij FC Groningen. Stiekem hoopt hij dat de 26-jarige spits, die eerder voor onder meer PSV, NEC en het Turkse Balikesirspor speelde, bij Emmen blijft. "Hij krijgt van mij in ieder geval het vertrouwen en ik denk dat ik hem kan raken. We zullen zien of dat in de toekomst iets op gaat leveren. Ik merk dat het hem bevalt hier. De lach is terug en hij heeft plezier in de training."