Ook FC Utrecht gelinkt aan ADO-aanvaller: 'Als het juiste bedrag wordt betaald...'

Ook FC Utrecht gelinkt aan ADO-aanvaller: 'Als het juiste bedrag wordt betaald...'

21-01-2017 08:20

In de laatste tien dagen van de winterse transferwindow zal blijken of Gervane Kastaneer bij ADO Den Haag blijft of tóch de overstap maakt naar een andere club. De vleugelaanvaller leek afgelopen week naar FSV Mainz te verkassen, maar de status van die deal is onduidelijk. Meerdere ploegen lonken naar Kastaneer, erkent kersvers manager voetbalzaken Jeffrey van As. 

"Hij staat in de belangstelling van een aantal clubs, maar we zijn er nog niet uit met een van die clubs. Hij is nu nog speler van ADO en zal spelen en hopelijk scoren tegen PEC Zwolle", aldus Van As in gesprek met Omroep West. De regionale omroep heeft in de wandelgangen gehoord dat ook FC Utrecht tot het rijtje clubs behoort dat Kastaneer wil inlijven.

Wedden

Meer odds

"De naam FC Utrecht heb ik nog niet gehoord. Ik heb alleen wat buitenlandse clubs gehoord', reageert Van As op dat verhaal. Of de transfer naar Bundesliga-formatie Mainz mogelijk alsnog wordt afgerond? "Het zou kunnen. Wij zijn tevreden over Gervane. Hij hoeft niet weg, maar als de belangstelling zó groot is en het juiste bedrag wordt aan ons betaald, dan zal ADO daar toch aan mee gaan werken."