Stam haalt international: 'Een aanvaller met enorm veel potentie'

Stam haalt international: 'Een aanvaller met enorm veel potentie'

Gepubliceerd: maandag 30 januari 2017 om 12:45ma 30-01-2017 om 12:45

Jaap Stam krijgt in de jacht op promotie naar de Premier League versterking van Adrian Popa. Reading neemt de Roemeens international per direct over van Steaua Boekarest.

Dat bevestigen The Royals maandag via de officiële kanalen. Popa ondertekent een contract tot medio 2020. Hoeveel Reading voor de aanvaller betaalt, is niet bekendgemaakt. Voor de 28-jarige Popa is de transfer een mooi avontuur, want tot op heden speelde hij louter voor Roemeense clubs.

Bij Steaua speelde Popa meer dan tweehonderd wedstrijden. Hij maakte afgelopen zomer onderdeel uit van de EK-selectie van Roemenië. "Adrian is een aanvaller met enorme potentie", aldus Stam op de clubsite. "Hij heeft in Roemenië op een heel hoog niveau gespeeld en bovendien veel internationale ervaring opgedaan."

"Hij heeft ervaring, is snel en vormt continu een bedreiging voor tegenstanders. Hij voelt zich comfortabel op links, rechts en kan ook centraal uit de voeten", vervolgt de complimenteuze Stam. "Met het aantal wedstrijden dat wij spelen, maakt een speler met zijn kwaliteiten het een stuk makkelijker voor ons. We kunnen daardoor wat gaan roteren en soms eens een speler rust geven. Ik ben echt heel blij met zijn komst."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws