Update: 'Chinezen verhogen bod naar 4,6 miljoen euro voor Nederlandse cultspits'

Update: 'Chinezen verhogen bod naar 4,6 miljoen euro voor Nederlandse cultspits'

Gepubliceerd: dinsdag 31 januari 2017 om 20:58di 31-01-2017 om 20:58

Cultspits Kevin van Veen kan een lucratieve transfer naar China maken. Henan Jianye FC heeft miljoenen euro's geboden op de aanvaller van Scunthorpe United, maar zijn werkgever weigert vooralsnog mee te werken. Een eerste bod is afgewezen. 

Scunthorpe weigerde een aanbieding van ongeveer vijf miljoen euro te accepteren. "Maar dat is volgens mij alleen maar om er nog meer uit te halen", reageert Van Veen (25) in gesprek met FOX Sports. De oud-speler van FC Oss en SC Cambuur wil dolgraag verkassen naar het Verre Oosten. 

"Het is waar, dit is echt ongelooflijk. Ik kan daar zoveel verdienen, dan hoef ik later nooit meer te werken. Echt once in a lifetime." Hij hoopt vurig op een deal tussen zijn club en de Chinezen. "Als dat gebeurt, dan ga ik er helemaal voor. Het zou erg dom zijn om het niet te doen. Echt ongelooflijk."

Van Veen - tot een paar jaar geleden nog stukadoor - maakte in het seizoen 2014/15 24 doelpunten in twintig Jupiler League-duels namens Oss. Het leverde hem een transfer op naar Scunthorpe, dat actief is op het derde niveau van Engeland. 

Update 20.58: Kevin van Veen mag blijven hopen op een lucratieve transfer naar China. Het geïnteresseerde Henan Jianye FC heeft volgens FOX Sports het bod op de Scunthorpe-spits verhoogd naar 4,6 miljoen euro. De markt in China is tot 28 februari open, dus er is geen grote haast geboden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws