Go Ahead kiest bijzonder moment voor bevestiging contractverlenging van clubicoon

Go Ahead kiest bijzonder moment voor bevestiging contractverlenging van clubicoon

26 april - 09:50
6

Paul Bosvelt heeft zijn contract bij Go Ahead Eagles met twee jaar verlengd. De oud-voetballer blijft in Deventer tot medio 2027 aan als technisch manager. Het nieuws werd in de rust van Go Ahead - Feyenoord bevestigd door de club.

"Ondanks dat ik nu al ruim zes jaar bij deze club zit in mijn huidige rol, heb ik nog steeds het gevoel dat we samen nog stappen kunnen zetten", reageert Bosvelt zelf op de clubwebsite. "Ik ben blij met de waardering en het vertrouwen van ons grootaandeelhouder Kees Vierhouten. Daarbij is de samenwerking met algemeen directeur Jan Willem van Dop, waar ik het meest mee te maken heb, zeer prettig. Genoeg redenen om vol energie door te gaan bij deze mooie club!"

Bosvelt speelde als speler van 1989 tot 1994 meer dan honderd wedstrijden voor de Deventenaren. Zes jaar geleden keerde hij terug als technisch directeur. Inmiddels is Go Ahead al drie seizoenen een vaste waarde in de Eredivisie. Afgelopen seizoen behaalde de club voor het eerst sinds jaren de grens van veertig punten en dit jaar is de club volop in de race voor een plaats in de play-offs om Europees voetbal.