Feyenoord ziet talent gratis gaan: 'Serieuze aanbiedingen, ook uit Nederland'

Feyenoord ziet talent gratis gaan: 'Serieuze aanbiedingen, ook uit Nederland'

05-02-2017 13:00
17

Feyenoord-talent Ozancan Kökcü staat niet alleen in de belangstelling van Everton en Tottenham Hotspur, maar ook vanuit Nederland en Duitsland is er interesse. Dat meldt zijn zaakwaarnemer Muzzi Ozcan tegenover Yahoo.

"We hebben serieuze aanbiedingen uit Engeland, Nederland en Duitsland", zegt de agent van de achttienjarige Feyenoorder. Spurs heeft volgens de belangenbehartiger nu de beste papieren, aangezien zij erg daadkrachtig handelen. Het gaat dan om een zomerse transfer. "Tottenham, Everton en clubs uit Duitsland spreken met hem. En Spurs trekt er alles voor uit."

"In de komende weken bepalen we waar zijn toekomst ligt", aldus Ozcan. Feyenoord slaagde er niet in om het aflopende contract van de jongeling te verlengen. Daardoor staan de deuren voor grote clubs uit Europa wagenwijd open. Zij moeten enkel een opleidingsvergoeding overmaken aan de club uit Rotterdam-Zuid.

Kökcü speelde ook lang in de opleiding van FC Groningen en is een multifunctionele aanvaller dan wel aanvallende middenvelder. Hij heeft zijn debuut in het eerste van Feyenoord nog niet gemaakt.