'Martial en andere United-speler niet blij: megatransfer van Kluivert lonkt'

'Martial en andere United-speler niet blij: megatransfer van Kluivert lonkt'

05-02-2017 13:56
5

Anthony Martial is niet blij bij Manchester United. The Daily Mirror komt zondag met het gerucht dat de Fransman denkt dat hij door manager José Mourinho naar de uitgang op Old Trafford wordt geduwd. Ook Luke Shaw zit in de penarie.

De 21-jarige Martial dacht dat enkele commentaren van Mourinho, die zijn spelers een gebrek aan winnaarsmentaliteit verweet, voor hem bedoeld waren. Zo luidt het gerucht van de boulevardkrant. Martial wordt vaak als kop van jut gezien en moet geregeld op de bank of zelfs de tribune plaatsnemen na een mindere prestatie.

Inmiddels gaat ook het verhaal dat Paris Saint-Germain lucht heeft gekregen van de situatie en de voormalig AS Monaco-speler wil inlijven. Bij PSG is Patrick Kluivert technisch directeur. United gaat waarschijnlijk niet in de weg liggen, als het tot een transfer komt. Daar is ongetwijfeld een flinke geldbuidel voor nodig. United kocht Martial namelijk voor tientallen miljoenen van Monaco.

Verder dreigt een vertrek van Shaw uit Manchester. Ook de linksback komt niet echt in de plannen voor van Mourinho, die zijn mentale hardheid in twijfel trekt.