'Pispaaltje' Özil bijt van zich af: 'Ze gebruiken hem als zondebok'

  'Pispaaltje' Özil bijt van zich af: 'Ze gebruiken hem als zondebok'

  donderdag 16 februari 2017 om 22:22

  Mesut Özil was woensdagavond een van de spelers die volledig door het ijs zakte bij Arsenal, dat in de Champions League met liefst 5-1 klop kreeg van Bayern München. De middenvelder werd door de fans vooral een gebrek aan werklust verweten.

  Özil is normaliter een van de uitblinkers bij Arsenal, maar kon het tegen zijn landgenoten absoluut niet bolwerken. Zijn zaakwaarnemer Erkut Sogut erkende een dag later tegenover de BBC toe dat zijn cliënt inderdaad geen grootse wedstrijd had gespeeld, maar dat hij als pispaal wordt gebruikt door de fans. "Kritiek is normaal als een speler slecht speelt. Maar voor Mesut voelt het alsof de mensen hem niet beoordelen op zijn prestaties. Ze gebruiken hem als zondebok na slechte resultaten."

  Volgens Sogut is het te makkelijk om de ruime nederlaag tegen Bayern op het conto te schrijven van Özil. "Bayern had liefst 74 procent balbezit. Hoe kan een 'nummer tien' kan creëren wanneer hij de bal niet heeft? In dit soort wedstrijden wordt meestal de speler bekritiseerd die het meeste heeft gekost en verdient. Dat is Mesut. Maar hij kan niet altijd de zondebok zijn, dat is niet eerlijk."

  Poll

  Zou jij nu je contract verlengen als je Özil was?

  (2315 stemmen)

  Plaats een reactie

  United +38667
  donderdag 16 februari 2017 om 22:36
  Hij was ook nergens te bekennen gisteren... Was ook gewoon slecht. Wat de fans zeggen is de waarheid.
  Vind ik leuk
  Ayman +90
  donderdag 16 februari 2017 om 22:54
  de fans vertellen niet altijd de waarheid. die praten uit emoties. Toen ozil kwam waren dezelfde fans net als kleine kinderen en riepen ze de leuzen 'we got ozil'. iedereen weet dat ozil geen werker is. onder Mourinho bij real werd hij altijd in de 80e minuut gewisseld. Na een tijdje leerde hij dat halve inkomen wel af en toen begon die te lopen. het verschil is dat hij bij Arsenal de man is en weiger hem en sanchez niet veel kan maken want anders tekenen de 2 niet bij. Arsenal blijft een team met net-niet spelers. Ik bedoel van koscielny en mustafi vallen bij west ham united niet op. walcott is altijd geblesseerd. en dat middenveld gaat helemaal nergens over
  Vind ik leuk
  bits +4654
  donderdag 16 februari 2017 om 23:24
  Nja wat ze hier zeggen klopt natuurlijk ook wel. Een spelmaker zonder bal heb je niks aan. Engels voetbal is ook zwaar overschat.
  Vind ik leuk
  donderdag 16 februari 2017 om 23:40
  Dacht dat t over t filmpje van patricia paay ging..
  Vind ik leuk
  stratumseind +129119
  donderdag 16 februari 2017 om 23:47
  ongeïnteresseerd overschat individu
  Vind ik leuk
  Zwitserland +2957
  vrijdag 17 februari 2017 om 07:45
  Geeft nooit thuis als het om de knikkers gaat.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Pispaaltje' Özil bijt van zich af: 'Ze gebruiken hem als zondebok'