'Exit Zoet dreigt: keeper zorgt voor zeer lastig vraagstuk bij PSV'

'Exit Zoet dreigt: keeper zorgt voor zeer lastig vraagstuk bij PSV'

24-02-2017 07:12
43

De kans is aanzienlijk dat Jeroen Zoet na dit seizoen vertrekt bij PSV. Dat stelt het Eindhovens Dagblad. De eerste keeper van de Eindhovenaren kan een stap maken, waardoor PSV voor een lastig vraagstuk komt te staan.

Momenteel heeft de regerend landskampioen van Nederland naast Zoet nog vier volwaardige keepers onder contract staan. Hidde Jurjus werd gehaald als potentiële opvolger en wisselt bij Jong PSV de plek tussen de palen af met Remko Pasveer, maar ook met Luuk Koopmans en Yanick van Osch. PSV moet keuzes maken wat betreft de keepers en de vraag is of Jurjus al klaar is voor het eerste.

Vooralsnog keepte de 23-jarige Achterhoeker namelijk nog geen enkele wedstrijd in de hoofdmacht van de Eindhovenaren. 'Het is voor de buitenwacht nog onduidelijk of de club hem door wil schuiven of misschien wel zou willen verhuren', schrijft het ED. Verder is de 23-jarige Koopmans een prima sluitpost, evenals de negentienjarige Van Osch. 'Daarnaast laat Pasveer bij Jong PSV vaak zien dat hij in de Eredivisie vrijwel nergens zou misstaan onder de lat', aldus de krant.