Diks mist iets in Nederland: 'Die is gruwelijk. Daar zou ik zo voor terugvliegen'

Diks mist iets in Nederland: 'Die is gruwelijk. Daar zou ik zo voor terugvliegen'

24-02-2017 20:51
2

Kevin Diks heeft de concurrentiestrijd achterin bij Vitesse razendsnel gewonnen. De rechtsback van Fiorentina keerde deze winter op huurbasis terug in Arnhem. "Het is wel sneller gegaan dan verwacht", zegt Diks zelf dan ook tegenover Omroep Gelderland.

"Tegen Willem II hadden we wat blessures en moest het wel. Ik voelde me goed en fris dus het kon", verklaart Diks zijn snelle opkomst. "'Ik moet blijven strijden, maar hier heb ik meer kans op om 90 minuten te spelen. Dat is toch waar je het voor doet", vervolgt de mandekker, die ondanks de grotere hoeveelheid speelminuten iets mist in Arnhem. "De spaghetti. Die is gruwelijk. Niet te vergelijken met hier in Nederland. Daar zou ik zo voor terugvliegen."

Zondagmiddag staat het duel met nummer zestien Go Ahead Eagles op het menu. "Ik heb daar vroeger natuurlijk wel eens gespeeld, maar dat was voor hun meer een derby dan voor mij. Ze zullen er vol op klappen en druk zetten. Wij moeten het dan maar zien op te lossen. Ja, op een voetballende manier en dan vooral zoals tegen Ajax in de tweede helft", meent Diks.