Heracles breekt per direct met blessuregevoelige speler: Het schiet niet op

Heracles breekt per direct met blessuregevoelige speler: "Het schiet niet op"

28-02-2017 09:22
1

Dario Vujicevic vertrekt bij Heracles Almelo. De 26-jarige middenvelder was bijzonder blessuregevoelig en zat meer in de lappenmand dan dat hij op het veld stond. Wat gaat er nu gebeuren?

Heracles verscheurde het contract van de speler in kwestie, die met een kuitblessure kampt. "Dit was de beste beslissing, het schiet niet op met die blessures van mij. Ik ben op een punt gekomen dat ik denk: het is beter dat ik me nu helemaal ga focussen om fit te worden", aldus Vujicevic in TC/Tubantia.

Wedden

Meer odds

"Mijn contract bij Heracles liep na dit seizoen af, dus tot mei zou ik nog op de club moeten zijn. Daarna zou ik maar een paar weken hebben voordat de voorbereiding begint en ik eventueel bij een andere club aan de slag kan gaan. Nu heb ik een paar maanden om te herstellen", vertelt de speler.

Hij wil nog wel door in het profvoetbal. "Het is de bedoeling dat ik doorga. Ik ga de komende maanden met een paar mensen over mijn problemen praten en er hard aan werken. Als het niet beter gaat, dan wordt het een lastig verhaal", weet Vujicevic. "Maar ik heb geen stress, ik zit nu in een fase waarin ik niets verwacht."