Jupiler League-sensatie (18): Niet zo'n planner, wie wel op die leeftijd?

Jupiler League-sensatie (18): "Niet zo'n planner, wie wel op die leeftijd?"

07-03-2017 12:15
11

Joey Veerman is een van de grootste talenten in de Jupiler League dit seizoen en solliciteert met zijn spel bij FC Volendam naar een snelle Eredivisie-transfer. Maar vertrekken bij de club hoeft nog niet, vindt Veerman.

"Ik vind het moeilijk om zomaar even wat over mijn toekomst te gaan roepen. Ik ben achttien jaar, ik ben niet zo'n planner. Wie wel op die leeftijd?", zegt de middenvelder in gesprek met ELF Voetbal. "Ik denk dat het goed voor mij is om ook volgend jaar hier bij FC Volendam te voetballen. Lekker veel spelen, mezelf ontwikkelen en een belangrijke speler worden. Het liefst in de Eredivisie. Daar dromen we hier in Volendam al jaren van. Ik heb er een goed gevoel over."

Veerman, die dit seizoen achttien wedstrijden in de Jupiler League speelde en drie keer scoorde. voetbalt bij de club waar hij al van kinds af aan fan van is. "Tot dit seizoen stond ik iedere thuiswedstrijd met mijn vrienden tussen de harde kern. Nu sta ik op het veld en juichen ze mij toe. Het overkomt me. Maar oké, ik geniet er wel van."