'Juventus wil aan Ajax gelinkt toptalent van 17 jaar 200.000 euro salaris bieden'

'Juventus wil aan Ajax gelinkt toptalent van 17 jaar 200.000 euro salaris bieden'

13-03-2017 16:59
2

Juventus staat op het punt om Moise Kean aan zich te binden. De zeventienjarige aanvaller maakt grote indruk bij de jeugdploegen van De Oude Dame en werd zelfs even gelinkt aan Ajax.

Het geruchtenmedium Calciomercato uit Italië meldt dat Juventus een driejarige aanbieding in gedachten heeft tegen een jaarsalaris van maar liefst 150.000 tot 200.000 euro. Op die manier hoopt de koploper van de Serie A andere geïnteresseerde clubs af te schrikken en te snel af te zijn.

Wedden

Meer odds

Mino Raiola mag als zaakwaarnemer van de talentvolle speler de onderhandelingen gaan voeren. Hij stalde in het verleden meer spelers bij Juventus en doet vaak zaken met de club. Waarschijnlijk wil de Italiaanse grootmacht Kean een beter contract voorschotelen zodra hij achttien wordt.

Kean maakte in november al zijn debuut in de Champions League, tegen Sevilla. Toen was de aanvaller pas zestien jaar. Ook in de UEFA Youth League maakte hij - onder meer tegen Ajax - veel indruk bij Juventus. De Amsterdammers werden, evenals Manchester United en Arsenal, in verband gebracht met Kean.