Veerman sprak niet met andere clubs: Had wel een club gekregen

Veerman sprak niet met andere clubs: "Had wel een club gekregen"

17-03-2017 16:43

Henk Veerman zag de optie in zijn contract bij sc Heerenveen gelicht worden en staat nu tot medio 2019 onder contract in Friesland. Er zou wellicht interesse zijn gekomen, erkent de 26-jarige spits, maar deze uitkomst is de beste.

"Ik ben blij dat ik langer bij Heerenveen voetbal", zegt Veerman in een reactie aan de Leeuwarder Courant. "Natuurlijk heb je ook ergens een dubbel gevoel: je weet niet wat voor club er anders voor me was gekomen." Veerman vertelt aan de regiokrant dat hij nooit met andere clubs heeft gesproken.

Wedden

Meer odds

Door de onzekerheid over een langer verblijf van supersub Veerman zetten fans van Heerenveen een actie op touw om druk uit te oefenen op de clubleiding, die nog geen besluit had genomen over het lichten van de optie. "De onduidelijkheid over mijn toekomst was de afgelopen weken niet vervelend", zegt Veerman, die zich geen zorgen maakte over zijn voetbaltoekomst. "Ik denk niet dat ik de steigers weer op had gemoeten. Ik had wel een club gekregen", aldus de voormalig schilder.