Duitser boos op Arsenal-fans: Spelers hadden vliegtuig uit lucht moeten schieten

Duitser boos op Arsenal-fans: "Spelers hadden vliegtuig uit lucht moeten schieten"

22-03-2017 09:20
5

Jens Lehmann is boos op de Arsenal-fans voor de behandeling van manager Arsene Wenger. Een groep supporters protesteert tegen een nieuw contract van de Fransman en liet afgelopen weekend tijdens de wedstrijd tegen West Bromwich Albion zelfs een vliegtuig over het stadion vliegen met een spandoek met de tekst 'No contract, Wenger out'.

"Dat is zó respectloos", zegt Lehmann, tussen 2003 en 2008 doelman bij Arsenal, tegen The Sun. "De spelers hadden dat vliegtuig moeten proberen te raken met een bal, om hun manager te verdedigen. Iemand kan een spandoek omhoog houden met zijn mening, prima. Maar een vliegtuig huren? Kom op, dat gaat echt te ver. Zelfs nu moeten de mensen die tegen Arsene zijn beseffen dat het te ver is gegaan."

Lehmann blijft pal achter Wenger staan. "Allegri aanstellen en alles winnen? Wie is Allegri, met alle respect? Hij zit in Italië. Zal iemand als hem succes brengen? Als je kijkt naar het voetbal dat hij speelt, past dat niet bij Arsenal. Al die fans komen niet met een oplossing, iemand die Champions League-voetbal garandeerd en wellicht prijzen wint."