'Sanchez bereikt akkoord en kan topverdiener worden bij Manchester City'

'Sanchez bereikt akkoord en kan topverdiener worden bij Manchester City'

11-06-2017 09:13
21

Alexis Sanchez lijkt af te stevenen op een pikante transfer. De 28-jarige aanvaller van Arsenal heeft een akkoord bereikt met Manchester City, dat van hem de best betaalde speler ooit bij de club wil maken.

Dat meldt althans geruchtenmachine The Daily Star. De gerespecteerde Chileense journalist Fernando Solabarrieta meldt eveneens dat er een akkoord ligt tussen Manchester City en Sanchez, die graag weer wil samenwerken met manager Pep Guardiola. De twee waren in het verleden beide actief bij FC Barcelona.

Wedden

Meer odds

The Citizens moeten nog wel tot overeenstemming komen met rivaal Arsenal. De transfersom lijkt uiteindelijk op zo'n 57 miljoen euro uit te komen, aangezien Sanchez nog maar een eenjarig contract heeft bij The Gunners. Zodra de clubs eruit zijn kan de Chileen een contract ter waarde van 313.000 euro per week tekenen in het Etihad Stadium, aldus The Daily Star.

Sanchez scoorde afgelopen seizoen dertig keer in alle competities voor Arsenal. Hij staat ook in de belangstelling van Bayern München en Chelsea. Voor City zou het de volgende grote vis zijn deze zomer. Eerder legde de club al doelman Ederson en Bernardo Silva vast.