Update: Brands reageert razendsnel op verrassend gerucht rond verdediger

Update: Brands reageert razendsnel op verrassend gerucht rond verdediger

11-06-2017 14:56
84

In Duitsland wordt gesproken over een overstap van Nicolas Isimat-Mirin. De Franse verdediger van PSV zou dicht bij een transfer naar het Duitse TSG Hoffenheim zijn. 

Dat gerucht doet zich zondag de ronde in de Duitse media. Naar verluidt zou PSV 5 miljoen euro kunnen ontvangen voor Isimat-Mirin. De Eindhovense club wil niet reageren. Een vertrek van Isimat-Mirin zou enigszins verrassend zijn. De Fransman ligt tot 2020 vast in Eindhoven en maakte afgelopen seizoen veel speelminuten. 

Wedden

Meer odds

In het teleurstellend verlopen seizoen van de Eindhovenaren speelde hij 28 Eredivisie-wedstrijden. Ook kwam hij veel in actie in het Champions Leauge-avontuur van PSV. Isimat-Mirin speelt sinds 2014 bij PSV. In eerste instantie werd hij een jaar gehuurd van AS Monaco. Na die huurperiode nam PSV de verdediger definitief over van de huidige kampioen van Frankrijk. 

Update 14.56: Marcel Brands, technisch manager van PSV, 'weet niets' van de belangstelling vanuit Hoffenheim voor Isimat-Mirin. Hij laat dat zondag weten in een korte reactie aan het Eindhovens Dagblad. Er zou bij de nummer vier van de Bundesliga van afgelopen seizoen een vierjarig contract klaarliggen voor Isimat.