Update: Onduidelijke situatie Mühren: 'Club weet niet waar het vandaan komt'

Update: Onduidelijke situatie Mühren: 'Club weet niet waar het vandaan komt'

12-06-2017 11:37
18

De kans bestaat dat Robert Mühren al na een halfjaar vertrekt bij Zulte Waregem. De aanvaller verruilde AZ in januari voor de Belgische club, maar hij mag nu alweer verkassen.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Volgens het Belgische medium gaat het om 'sportieve miscasting'. Zulte hengelde de aanvaller voor een bedrag van rond de 250.000 euro binnen. De club hoopt een vergelijkbare transfersom te ontvangen voor Mühren, die in België een contract voor vierenhalf jaar ondertekende.

Mühren kwam namens Zulte vijfmaal in actie in de competitie en zeven keer in de kampioensplay-offs. De voormalig AZ'er begon slechts vier keer in de basis. Voor de rest moest hij het doen met invalbeurten. De interesse van de Belgische club werd gewekt door het feit dat Mühren in de eerste competitiehelft tien treffers in achttien duels maakte voor AZ, voornamelijk als supersub. Zulte heeft zich volgens Het Laatste Nieuws vergist in Mühren.

Update 11.37 uur: De entourage van Mühren reageert verbaasd op het nieuws dat hij zou moeten vertrekken bij Zulte Waregem. Naar eigen zeggen heeft de spits daar ook nog niets van gehoord. "De club weet ook niet waar het nieuws vandaan komt", klinkt het tegenover Voetbal International.