Mbappé moet miljoenentransfer uitstellen: Ook als hij het laatste woord heeft

Mbappé moet miljoenentransfer uitstellen: "Ook als hij het laatste woord heeft"

zondag 18 juni 2017 om 19:01

Als het aan David Trezeguet ligt, komt de miljoenentransfer van Kylian Mbappé er deze zomer nog niet. De voormalig Franse spits vindt dat de sensatie van AS Monaco in ieder geval nog een jaar in de Ligue 1 moet blijven. Mbappé wordt in verband gebracht met diverse Europese grootmachten.

"In de halve finale van de Champions League konden we zien dat het een geweldige speler is die een grote toekomst tegemoet gaat. Dat is het belangrijkste", aldus Trezeguet tegen Franse verslaggevers na een wedstrijd tussen de Franse en Italiaanse legendes. "Hij weet dat hij goed is, maar hij is pas achttien jaar oud. Hij heeft nog voldoende te leren bij Monaco omdat het een geweldige club is met een geweldige jeugdopleiding."

"Maar alles gaat snel in het voetbal. Monaco heeft dat eerder meegemaakt met Anthony Martial (die voor ruim dertig miljoen euro naar Manchester United verkaste, red.). Tuurlijk speelt het financiële gedeelte een rol, maar ik denk dat dingen natuurlijk gebeuren als je het tijd geeft. Hij moet zich nog bewijzen bij Monaco, ook als hij het laatste woord heeft."

Lees meer over:Serie AAS Monaco

Poll

Eens met Trezeguet?

(278 stemmen)

Plaats een reactie

stratumseind +113037
zondag 18 juni 2017 om 19:05
Dat kan david vinden maar er word waarschijnlijk geen gehoor aan gegeven...
Vind ik leuk
kerel +1356
zondag 18 juni 2017 om 19:06
martial 30 mln??
Vind ik leuk
zondag 18 juni 2017 om 19:08
Van uitstel komt ........
Vind ik leuk
Leffe +974
maandag 19 juni 2017 om 00:42
Laat hem idd nog blijven.,, dat gekoop van Real komt me de strot uit.Met al dat geld van Barca en Real was Spanje morgen zo uit de crisis.,,en dan blijft er nog genoeg over voor kopen en normale salarissen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Mbappé moet miljoenentransfer uitstellen: "Ook als hij het laatste woord heeft"