'Het is opvallend dat hij op huurbasis mag vertrekken, PSV ziet dus potentie'

'Het is opvallend dat hij op huurbasis mag vertrekken, PSV ziet dus potentie'

29-06-2017 16:30
18

Het is opvallend dat PSV mee wil werken aan een verhuur van Rai Vloet. Dat betekent mogelijk dat de aanval nog wel degelijk toekomst heeft in Eindhoven, constateert clubwatcher Paul Post. 

Vloet, afgelopen seizoen actief voor FC Eindhoven, wordt momenteel gelinkt aan NAC Breda. De Eredivisie-promovendus wil hem graag huren. "Het is wel opvallend dat Vloet op huurbasis mag vertrekken, dan ziet de club dus nog wel potentie in hem. De tijd begint voor hem wel te dringen, hij moet zich echt manifesteren", zegt Post in gesprek met Omroep Brabant. 

Doelman Hidde Jurjus wordt door PSV waarschijnlijk gestald bij Roda JC. "Het is een logische stap", vindt Post. "De club ziet hem nog niet als eerste keeper van PSV. Roda JC is een uitstekende club om ervaring op te doen op het hoogste niveau. En dan is het hopen op het Jeroen Zoet-scenario."

Zoet, eerste keeper in Eindhoven, werd tussen 2011 en 2013 door PSV verhuurd aan RKC Waalwijk. Daarna keerde hij terug en ontwikkelde hij zich in het Philips Stadion tot international. 

Lees ook: 'NAC wil na Koch ook tweede PSV'er naar Breda halen: geïnformeerd in Eindhoven'