Heerenveen ontvangt aanbiedingen voor sterspeler Larsson: Dat lag echt te laag

Heerenveen ontvangt aanbiedingen voor sterspeler Larsson: "Dat lag echt te laag"

04-07-2017 07:36
12

SC Heerenveen heeft al een aantal aanbiedingen voor Sam Larsson ontvangen, maar die werden door de Friese club nog niet serieus genomen. Dat stelt technisch manager Gerry Hamstra.

"Dat lag echt te laag", is Hamstra duidelijk in gesprek met Voetbal International. Hij benadrukt dat Heerenveen deze zomer wel bereid is om mee te werken aan een vertrek van Larsson, die zo'n acht miljoen zou moeten kosten. De 23-jarige Zweedse heeft de club laten weten dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. Larsson speelt sinds 2014 voor de Friezen. Hij kwam destijds over van IFK Göteborg.

"De afgelopen twee transferperiodes hebben we Sam niet laten gaan, maar bij een goed bod zullen we nu wel meewerken aan zijn vertrek. Dat is voor de club en Sam het beste", aldus Hamstra, die verder onder meer al Erwin Mulder, Lucas Bijker, Younes Namli, Luciano Slagveer, Stefano Marzo en Kenny Otigba zag vertrekken.

Daartegenover staat de komst van doelman Warner Hahn en centrumverdediger Daniel Høegh. Verdediger Kik Pierie (16) en vleugelspits Dennis Johnsen (19) stroomden door vanuit eigen gelederen. Ook zoekt de club nog naar een linksback.