'Strijd barst los: Chelsea evenaart miljoenenbod op Lukaku; speler in dubio'

'Strijd barst los: Chelsea evenaart miljoenenbod op Lukaku; speler in dubio'

07-07-2017 22:24
18

De strijd om Romelu Lukaku is volledig losgebarsten. Chelsea heeft het bod van Manchester United op de spits geëvenaard. De Londenaren willen voorkomen dat Lukaku naar Old Trafford verkast en hebben eveneens een miljoenenbod uitgebracht op de Belg.

Dat melden diverse media in Engeland, waaronder The Telegraph en de BBC. Naar verluidt ligt het bod op 85 miljoen euro. De sleutel ligt nu in de handen van Lukaku. Zaakwaarnemer Mino Raiola ziet zijn cliënt liever naar United verkassen, vermoedelijk omdat hij dan een flink bedrag aan premies op kan strijken. Chelsea is niet van plan om Raiola die premies te betalen, waardoor Lukaku voor een lastige keuze staat. 

Wedden

Meer odds

Bij Chelsea vertrouwen ze erop dat de spits van Everton een terugkeer op Stamford Bridge prefereert boven een avontuur bij de winnaar van de Europa League. United hoopt nog voor het weekend over Lukaku te kunnen beschikken, zodat hij komende zondag mee kan op trainingskamp naar Amerika. Het was de bedoeling dat Lukaku dit weekend medisch gekeurd zou worden bij United, maar daar hoopt Chelsea met dit miljoenenbod een stokje voor te steken.