Ajax: Riedewald met toestemming in gesprek met andere club

Ajax: Riedewald met toestemming in gesprek met andere club

08-07-2017 14:34
51

Jaïro Riedewald is met een andere club in gesprek over een transfer. Dat maakt Ajax zaterdag via Twitter bekend. De verdediger heeft van de club toestemming gekregen om niet mee te doen in de oefenwedstrijd tegen Werder Bremen en met zijn management te praten met de geïnteresseerde partij.

Ajax maakt niet bekend om welke club het gaat. Riedewald zou aanvankelijk 45 minuten in actie komen tegen Werder Bremen in het Oostenrijkse Zillertal, maar is dus vanwege de transferonderhandelingen buiten de selectie gelaten. Dat lijkt erop te duiden dat een transfer in een stroomversnelling kan raken.

Eerder hoefde Kenny Tete al helemaal niet mee op trainingskamp vanwege onderhandelingen met een club. Hij zal vermoedelijk zaterdag bij Olympique Lyon tekenen nadat hij vrijdag de medische keuring onderging. Riedewald was afgelopen seizoen geen basisspeler bij Ajax in de ploeg van coach Peter Bosz. Ondanks het vertrek van Bosz en de komst van Marcel Keizer als nieuwe trainer lijkt hij toch voor een transfer te kiezen. Terwijl Ajax zich voorbereidt op het oefenduel, is Riedewald op hetzelfde trainingscomplex aan het bellen over zijn transfer.

Wedden

Meer odds