FC Twente haalt gewenste aanvaller binnen: Ik voel dat ik er klaar voor ben

FC Twente haalt gewenste aanvaller binnen: "Ik voel dat ik er klaar voor ben"

09-07-2017 12:51
10

FC Twente heeft zich officieel versterkt met Nikola Gjorgjev. De negentienjarige aanvaller wordt de komende twee seizoenen gehuurd van het Zwitserse Grasshopper.

Twente doet geen mededelingen over een optie tot koop. Gjorgjev is een multifunctionele aanvaller, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan. Hij speelde afgelopen seizoen 32 wedstrijden voor Grasshopper en scoorde daarin één keer. Deze zomer speelde hij met Macedonië op het EK onder 21, terwijl hij ook al vijf interlands voor het A-team achter zijn naam heeft staan.

"Ik krijg de kans om in een grotere competitie te gaan spelen. Ik voel dat ik er klaar voor ben", reageert Gjorgjev. Twente-directeur Jan van Halst: "Nikola Gjorgjev is een jonge getalenteerde buitenspeler die ons aanvallend meer mogelijkheden biedt."

René Hake, trainer van de Enschedese club, reageerde deze week bij TC/Tubantia al op de komst van Gjorgjev. "Hij is een interessante speler, die zowel aan de rechterkant als op 10 kan spelen. Ik ben echt blij dat we hem in huis hebben. Dat de club hem verhuurt heeft niets met zijn sportieve prestaties te maken."