Sparta bindt doelman en laat hem meteen gaan: 'Zal zijn ontwikkeling versnellen'

Sparta bindt doelman en laat hem meteen gaan: 'Zal zijn ontwikkeling versnellen'

31-07-2017 11:14
4

Sparta-doelman Michael Verrips heeft zijn doorlopende contract op het Kasteel met één seizoen verlengd. Dit meldt Sparta maandagochtend via de officiële kanalen. Verrips ligt nu tot medio 2019 vast in Rotterdam-West.

Dit seizoen heeft hij echter weinig uitzicht op speeltijd. Roy Kortsmit en de van Real Madrid overgekomen Alexandro Craninx lijken uit te gaan maken wie de eerste doelman van Sparta wordt, waardoor Verrips verhuurd mag worden. MVV Maastricht wordt mogelijk zijn nieuwe bestemming. 'Michael zal de komende dagen op stage gaan bij MVV. De doelman mag van Sparta Rotterdam eventueel ervaring opdoen in de top van de Jupiler League omdat dat de ontwikkeling van Verrips zal versnellen', melden de Rotterdammers op de eigen website.

Wedden

Meer odds

Verrips heeft net zijn eerste seizoen in dienst van Sparta achter de rug, sinds hij een jaar geleden overkwam van Jong FC Twente. Sindsdien heeft hij één Eredivisie-duel gespeeld: op de laatste dag van het seizoen verving hij de geblesseerde Kortsmit in het uitduel tegen Go Ahead Eagles. Sparta won met 1-3 en handhaafde zich daarmee in de Eredivisie.