'Ajax vliegt PSV achterna en richt pijlen op 23-jarige centrale verdediger'

'Ajax vliegt PSV achterna en richt pijlen op 23-jarige centrale verdediger'

04-08-2017 06:45
45

Ajax zat donderdagavond tijdens NK Osijek - PSV op de tribune om een verdediger aan het werk te zien. De Amsterdammers bekeken de 23-jarige Mateo Barac. De Kroatische verdediger staat in de belangstelling van Ajax.

Dat meldt De Telegraaf. Barac is een linker centrale verdediger van 1 meter 90 die ook als linksback kan spelen. Afgelopen winter was FC Groningen voor Barac in de markt, maar de clubleiding van Osijek veegde een bod van rond de één miljoen euro resoluut van tafel. Nu wil Ajax toeslaan. Het is niet bekend wat de Kroatische club momenteel vraagt voor Barac of wat Ajax voor hem wil betalen.

Wedden

Meer odds

Barac heeft indruk kunnen maken op de scouts van Ajax, want Osijek hield twee keer de nul tegen PSV. In Eindhoven werd er met 0-1 gewonnen en in Kroatië zegevierde de ploeg met dezelfde cijfers. In Amsterdam vindt men na de uitschakeling in de Champions League dat er extra defensieve opties bij moeten. De club heeft zich al verzekerd van Ricardo van Rhijn, die voor drie jaar terugkeert bij Ajax.