Rel rond mislukte Barça-transfer: Ben naar kantoor gegaan en toen ontplofte ik

Rel rond mislukte Barça-transfer: "Ben naar kantoor gegaan en toen ontplofte ik"

28-08-2017 09:19
13

Jean-Michäel Seri is zwaar aangeslagen door het afketsen van zijn transfer naar FC Barcelona. De middenvelder van Nice was vorige week zo goed als zeker speler van de Spaanse grootmacht, maar de transfer werd opeens afgeblazen.

In Mundo Deportivo doet Seri, die zo'n 40 miljoen euro had moeten kosten, zijn openhartige verhaal. "Ik voel me boos en heel erg slecht. Ik ga niet tegen je liegen, ik ben zwaar aangeslagen. Mijn droom was om naar Barcelona te gaan en dat die droom nu voorbij is is voor mij verschrikkelijk."

Niets leek een transfer nog in de weg te staan. De clubs waren zo goed als akkoord en zijn zaakwaarnemer kwam met een vijfjarig contract terug uit Barcelona, nadat hij een laat aanbod van Paris Saint-Germain had geweigerd. "Ik heb meer dan een uur gesproken met de leiders van Barcelona. Ik ging gelukkig naar huis en de volgende dag hoorde ik het nieuws. Ik was verstomd, dit was voor mij onbegrijpelijk."

"Ik ben naar het kantoor van de clubleiding van Nice gegaan en toen ontplofte ik. Ze hebben me helemaal niets verteld, keken me niet eens in de ogen. Het was duidelijk dat er iets gebeurd was. Ze hadden me één ding beloofd en aan die belofte hebben ze zich niet gehouden. Ze hebben meer geld voor mij gevraagd."

Seri, die al van jongs af aan droomde van Barcelona, wil nu alsnog vertrekken. "Hopelijk komen de clubs alsnog tot een akkoord, ik wil optimistisch zijn. Ik wil voor grote Europese clubs spelen. Juventus, PSG, Arsenal, Dortmund, Liverpool. Roma heeft mij verschillende aanbiedingen gedaan. Maar Monchi (directeur, red.) werd ook moe van de leiding van Nice."