'Werder Bremen zoekt spits en meldt zich mogelijk voor Eredivisie-topscorer'

'Werder Bremen zoekt spits en meldt zich mogelijk voor Eredivisie-topscorer'

30-08-2017 12:10
26

Werder Bremen wil zich voor het verstrijken van de transferdeadline nog versterken met een spits. De naam van Wout Weghorst (AZ) zingt rond bij de Bundesliga-club. Werder heeft overigens nog twee andere kandidaten in het vizier. 

Het gaat om Paul Onuachu (FC Midtjylland) en Divock Origi (Liverpool). Laatstgenoemde mag deze week op huurbasis vertrekken bij Liverpool. Origi komt dit seizoen niet in de plannen van manager Jürgen Klopp voor. Ook Tottenham Hotspur, Newcastle United en diverse teams uit Frankrijk zouden ook belangstelling voor hem hebben.

Wedden

Meer odds

Weghorst maakte dit seizoen al vier doelpunten namens AZ. Daarmee is de targetman momenteel topscorer. Max Huiberts, directeur voetbalzaken in Alkmaar, laat aan de Weser Kurier weten dat Werder Bremen zich 'niet heeft gemeld'.

Werder wil een nieuwe spits, omdat Aron Jóhannsson zo goed als zeker verkast. De oud-spits van uitgerekend AZ kan niet op een basisplaats rekenen. Er zou vanuit Spanje en Engeland belangstelling zijn voor de international van de Verenigde Staten.