'Atlético en Chelsea naderen akkoord over transfer van 54 miljoen euro'

'Atlético en Chelsea naderen akkoord over transfer van 54 miljoen euro'

30-08-2017 16:30
25

Diego Costa lijkt dan toch zijn transfer naar Atlético Madrid te pakken te hebben. Het Spaanse AS meldt dat Los Rojiblancos zo goed als akkoord zijn met Chelsea over een transfer van de 28-jarige spits.

Naar verluidt is er woensdag contact geweest tussen vertegenwoordigers van beide clubs. Volgens het Spaanse medium betaalt Atlético een bedrag van 43 miljoen euro, dat aan de hand van verschillende bonussen nog met elf miljoen op kan lopen, om Costa terug naar het oude nest te halen. De club mag officieel geen transfers doen tot aan de jaarwisseling, maar leent Costa vermoedelijk een half jaar uit aan Las Palmas.

Wedden

Meer odds

De aanstaande transfer zal waarschijnlijk voor opluchting bij alle betrokken partijen zorgen. Costa verblijft al enige tijd in zijn geboorteland Brazilië, nadat hij in conflict kwam met manager Antonio Conte. Sindsdien is de spits verbannen uit de A-selectie en weigert hij om terug te keren naar Londen. Chelsea lijkt de opvolger van Costa overigens al te hebben gevonden: Swansea City-spits Fernando Llorente wordt nadrukkelijk gelinkt aan The Blues.