Geruzie tussen Costa en Chelsea duurt voort: spits ingeschreven voor PL

Geruzie tussen Costa en Chelsea duurt voort: spits ingeschreven voor PL

01-09-2017 23:14
16

Diego Costa lijkt vooralsnog niet te vertrekken bij Chelsea. De Londenaren hebben de 28-jarige Spanjaard althans opgenomen in de selectie voor de Premier League dit seizoen, melden Britse media.

Costa heeft al maanden zijn gezicht niet meer laten zien bij Chelsea. Hij verblijft in zijn geboorteland Brazilië na de gewraakte sms van manager Antonio Conte, waarin hem werd medegedeeld dat hij niet meer nodig is. Dat zette kwaad bloed bij de spits, die nog een contract tot medio 2019 heeft. Hij meent bovendien dat de Engelse kampioen een te hoge transfersom voor hem vraagt.

Wedden

Meer odds

Dat terwijl Costa naar eigen zeggen moet meetrainen met de reserves en niet meer welkom is in de kleedkamer van het eerste elftal. Door die maatregelen overweegt hij een rechtszaak aan te spannen tegen Chelsea, dat zelf juist de terugkeer van de Spaanse international eist. Om sterker in de schoenen te staan in een juridische procedure, zou Chelsea hem daarom nu toch hebben opgenomen in de Premier League-selectie.

Ondertussen hoopt Atlético Madrid zich nog altijd te versterken met Costa. De spits wil zelf dolgraag terugkeren naar zijn oude club, maar een akkoord is er nog niet. De Madrilenen mogen door een transferverbod pas vanaf 1 januari nieuwe spelers inzetten.

Thibaut Courtois ziet de humor er wel van in. De doelman steekt de draak met de veelbesproken tweet van Gerard Pique over Neymar.