'Manchester City voor een dubbeltje op de eerste rang: 22 miljoen voor Sánchez'

'Manchester City voor een dubbeltje op de eerste rang: 22 miljoen voor Sánchez'

07-09-2017 07:55
4

Manchester City heeft de hoop op het binnenhalen van Arsenal-vedette Alexis Sánchez nog altijd niet opgegeven. De Chileen leek op de slotdag van de transfermarkt naar The Citizens te gaan, maar Arsenal stak er op het allerlaatste moment een stokje voor.

Volgens The Daily Mail gaat Manchester City in de winterstop nog een poging wagen. Waar het onlangs nog ruim 65 miljoen euro overhad voor de Chileense aanvaller, lijkt het nieuwe bod niet meer dan 22 miljoen euro te bedragen. Sánchez gaat zijn laatste contractjaar bij Arsenal tegemoet en dreigt over een jaar gratis te vertrekken, waardoor Manchester City voor een dubbeltje op de eerste rang kan zitten.

De komst van Sánchez is een absolute prioriteit voor City-manager Pep Guardiola, die als trainer van FC Barcelona al met de Chileen samenwerkte. Op deadlineday stond de 28-jarige aanvaller al op het punt om een contract met Manchester City te tekenen. Tot grote woede van The Citizens werd de deal op het allerlaatste moment afgeblazen door Arsenal, dat er niet in slaagde een vervanger voor Sánchez te vinden.