Enthousiasme over Ajacied Johnsen: De allerbeste aankoop van deze zomer

Enthousiasme over Ajacied Johnsen: "De allerbeste aankoop van deze zomer"

15-09-2017 22:42
45

Ajax heeft uitstekende zaken gedaan door Dennis Johnsen van sc Heerenveen over te nemen. Sterker nog, het is de beste aankoop van deze zomer in de Eredivisie. Dat stelt Hans Kraay jr.

Johnsen maakte vrijdag opnieuw indruk bij Jong Ajax. Met een schitterende knal - onderkant lat raak - tekende hij voor de 1-4 eindstand tegen Helmond Sport. "Ik zeg je dat dit de allerbeste aankoop is van de hele zomer", aldus Kraay jr. bij FOX Sports. "Die hebben ze voor 2,4 miljoen weggehaald. Jurgen Streppel (trainer Heerenveen, red.) vertelde me dat hij er heel erg ziek van is."

Wedden

Meer odds

"Het is wel heel sneu voor Heerenveen, die hebben hem uit Noorwegen weggehaald. Ik heb me laten vertellen dat Riemer van der Velde hem met eigen ogen gescout heeft en hierheen gehaald heeft", aldus Kraay jr., die honderd procent overtuigd is van de kwaliteiten van Johnsen. "Het achteloze…alles is mooi aan deze jongen. Hij zoekt je op, hij gaat recht op je af, dat vinden verdedigers heel erg…"

"Ik heb hem nog niet in Ajax 1 zien spelen, maar in potentie is hij de beste buitenspeler van Ajax. Dat kan nog wat worden, samen met Kluivert. Ik denk dat hij beter is dan Younes, dan Cerny en dan Neres."