Ontslag dreigt voor Koeman na nieuw debacle: Ik ben zeer teleurgesteld

Ontslag dreigt voor Koeman na nieuw debacle: "Ik ben zeer teleurgesteld"

01-10-2017 18:18
24

Na een beschamende thuisnederlaag tegen Burnley (0-1) hangt het zwaard van Damocles boven het hoofd van de Ronald Koeman. De Nederlandse manager van Everton tracht echter rustig te blijven onder de druk, vertelde hij zondagmiddag aan Sky Sports. 

Koeman stond al behoorlijk onder druk: The Toffees draaien slecht en speelden donderdagavond in eigen huis ook nog gelijk in de Europa League tegen het bescheiden Apollon Limassol. "Het was een frusterende middag. Ik ben zeer teleurgesteld over het resultaat, maar niet over de mentaliteit van de spelers. Maar we moeten deze wedstrijd natuurlijk winnen. We begonnen heel goed, maar maakten geen doelpunt."

Burnley kwam na 20 minuten op voorsprong in Liverpool. "We bleven daarna doorgaan en kregen kansen. We hadden geen geluk, maar het was goed om te zien hoe de ploeg bleef vechten. Daar begint het allemaal mee. De spelers hebben alles gegeven."

"Misschien komt de interlandperiode wel op een goed moment voor ons. Iedereen komt even in een andere omgeving terecht en over twee weken gaan we weer vol voor een goed resultaat."

Lees ook: Alarmfase één voor Koeman: pijnlijke thuisnederlaag in Premier League