Contract van Eredivisie-succestrainer loopt af: 'Nu niet ineens haast gaan maken'

Contract van Eredivisie-succestrainer loopt af: 'Nu niet ineens haast gaan maken'

08-11-2017 13:14
19

Met een huidige zevende plek op de Eredivisie-ranglijst presteert Mitchell van der Gaag razend knap met Excelsior. Het contract van de oefenmeester loopt komende zomer af. Er is nog niet gesproken over een nieuwe verbintenis. 

"Deze maand gaan we voor het eerst van gedachte wisselen", laat Excelsior-directeur Ferry de Haan weten aan Voetbal International. "Het mag duidelijk zijn dat we tevreden zijn met Mitchell. Als hij een paar wedstrijden achter elkaar verliest, blijf ik dat ook roepen. Dat weet hij inmiddels ook."

Wedden

Meer odds

"Ik weet ook dat hij het hier naar zijn zin heeft. Twee dingen zullen belangrijk zijn bij zijn keuze: hoe zit het met zijn eigen ambities en hoe kijkt hij er privé tegenaan? Een gezin in Lissabon en hier werken is niet niks. Daar zal hij eerst zelf antwoord op moeten geven", vervolgt De Haan. "Daarnaast kan ik me voorstellen dat er clubs interesse gaan tonen in hem. Het toekomstperspectief bij ons zal ook een rol spelen."

Van der Gaag vindt het nog te vroeg om over zijn contract te praten. "Ik ben er nog niet mee bezig. Het moet ook niet zo zijn dat we nu ineens haast moeten maken omdat we zevende staan. Het komt wel."