Willem II-pingelaar droomt stiekem van WK met Marokko: Twee jaar geleden

Willem II-pingelaar droomt stiekem van WK met Marokko: "Twee jaar geleden"

03-12-2017 21:27
3

Koningskoppel Fran Sol en Bartholomew Ogbeche haalde driemaal de trekker over, maar Willem II-aanvaller Ismail Azzaoui was zaterdag tegen Heracles Almelo (3-1) de absolute uitblinker aan Tilburgse zijde. De Belgische Marokkaan verkeert in topvorm en droomt inmiddels zelfs van het WK 2018. 

Azzaoui (19) mag en kan nog voor zowel België als Marokko uitkomen. Stiekem droomt hij van een oproep voor De Leeuwen van de Atlas. "Ik weet niet of dat realistisch is. Maar dromen mag altijd, toch? Twee jaar geleden heb ik voor het laatst contact gehad met mensen van de Marokkaanse bond", aldus de pingelaar in gesprek met het Brabants Dagblad"Ik moet er met mijn prestaties bij Willem II voor zorgen dat ik weer in beeld kom." 

Het duurde even voordat de huurling van VfL Wolfsburg dit seizoen een serieuze kans kreeg onder trainer Erwin van de Looi. "In het begin was ik nog niet helemaal fit. Toen we vervolgens 5-3-2 gingen spelen, zag ik het als buitenspeler somber in. Maar de trainer zei me dat ik moed moest houden. Dat heb ik gedaan en dat wordt nu beloond."