Kuipers stuurt Feyenoord-assistent weg: Daar maak ik een rapport over

Kuipers stuurt Feyenoord-assistent weg: "Daar maak ik een rapport over"

11-12-2017 07:04
41

Als FC Utrecht - Feyenoord tóch door was gegaan, dan had Jan Wouters niet op de bank gezeten. Björn Kuipers had het helemaal gehad met de Feyenoord-assistent.

Dat laat de scheidsrechter weten aan het Algemeen Dagblad. De aftrap van FC Utrecht - Feyenoord werd zondag tot twee keer toe uitgesteld door de hevige sneeuwval en uiteindelijk afgeblazen. Wouters had ruim voor het aanvangstijdstip van 14.30 uur al gezien dat voetballen onmogelijk was. De Feyenoord-assistent maakte dat op 'geheel eigen wijze' duidelijk aan Kuipers en zijn assistenten.

Kuipers kon het gedrag van Wouters niet waarderen en stuurde hem resoluut weg, nog voordat er überhaupt een bal had gerold in De Galgenwaard. "Die had inderdaad niet op de bank mogen zitten als de wedstrijd wel was gespeeld en daar maak ik een rapport over", laat de toparbiter weten aan het AD. "Wat hij zei? Laat ik het hier maar bij houden."

In Utrecht wordt intussen gelachen om de pogingen van Feyenoord om de wedstrijd afgelast te krijgen. De Rotterdammers hadden de nodige personele problemen door de ziekte van Nicolai Jörgensen en Bart Nieuwkoop, terwijl Karim El Ahmadi allesbehalve topfit was door problemen met zijn knie. Als de wedstrijd na de winterstop wordt gehaald, kan Feyenoord vermoedelijk weer beschikken over Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden en Ridgeciano Haps.